Lucija Hranjec Šesto

lucija hranjec šesto

Biografija

Lucija Hranjec Šesto je vrlo atraktivna djevojka poznata javnosti kao glumica Anđa iz serije s Nove TV pod nazivom "Zauvijek Susjedi". Inače je Anđa u seriji prikazana kao djevojka koja cilja samo na bogate dečke i koja voli raskoš života.

Inače Lucija u privatnom životu je osoba koja se voli dobro obući. Voli sve što se tiče obuće te se smatra vrlo neodređenom osobom bar što se tiče obuće, znači nekad se obuče casual a nekad glamurozno. Smatra da su detalji na odjeći bitni te da bez hlača nemože jer se već na njih naviknula. Kaže da joj je strast se šminkati te voli kupovati najnoviji šminku.

Lucija inače brine jako o njezi svoga tijela, kako kremama za lice tako i ostalim modnim detaljima. Kaže da bi voljela imati neke marke poznatih dizajnera ali pošto si to nemože priuštiti zadovoljna je onime što ima. Smatra da svaka žena treba dati koliko god može da kupi lijepe cipele te smatra da cipele su bitan modni detalj.

Slike

lucija hranjec šesto 1 lucija hranjec šesto 2


Video

Posted in


selma (not verified) | Sat, 2010-01-09 09:44

gledala sam svaku epizodu "Zauvijek susjeda", i mislima da si najbolja i najzgodnija.Ne obaziri se na glupe komentare jer si jednostavno najbolja cura po mom stilu.Pozdrav iz Sarajeva od Selme
»

Anoniman (not verified) | Tue, 2009-09-08 09:34

Ovi gore ružni komentari koji se izruguju neka se poklope i šute, jer u suprotnom samim komentarima govorite o sebi kakvi ste kad se usuđujete ovako pisat……..sramite se!!!!!!!!!!! Lucija divna si!!!!!! Sviđa mi se kako glumiš u serijama, a pogotovu u Zakonu ljubavi, voljela bih te vidjet u još nekom filmu :) Lijepa si i zgodna i talentirana……..Puno pozdrava! Sanja N.
»

Anonymous (not verified) | Sun, 2008-12-07 04:23

Lucija, ti si mi preslatka cura. Cesto zvucis kao neka teta iz djecjeg vrtica i to mi je bas seksi. Kladim se da volis djecu a i ona tebe.
»

Anonymous (not verified) | Wed, 2008-09-24 11:07

Da ju nije progurao tatica HDZ-ovac i Vinko Grubišić, baš bi ti bila zvjezda, ima talentiranijih i zgodnijih cura....

»

tsunami (not verified) | Wed, 2008-11-05 22:13

....ima bolesnih komentatora...Luce nije imala veze ni zbog oca ni politike,niti grubišić....jadni su ovi komentari i samo ime anonimus govori o jadnom komentaru punom zavisti i frustracije...Lucija je poštena žena sposobna,talentirana i školovana a na komentatorima ovakove vrste je da se jedino ljubomorom obrate u javnost,to im je svo dostignuće..

»

L. (not verified) | Wed, 2008-10-01 12:55

Kakve to veze ima sa politikom? Postoje ljudi koji su inteligentni, radišni i uz to prirodno nadareni. U tvojem slučaju valja napomenuti i važnu stavku: pismeni. Ima talentiranijih i lijepših cura, hvala Bogu, bit će svijet lijepši a neki sretnici mogu s razlogom pohvaliti svoju voljenu da je bolja od svih zvijezda (citiram tebe) zajedno. Zato pusti curu da živi svoj život i uživa u njemu a svoju ljubomoru ostavi za sebe. Pozdrav.
»

Anonymous (not verified) | Thu, 2008-09-18 17:28

zar ima trapka ispod 50 eura???

»

Anonymous (not verified) | Mon, 2008-08-25 09:08

lucija zgodna, i.... udana=zajeb!!!

»

Anonymous (not verified) | Sat, 2008-05-10 14:23

Zakon si!

»

ivona (not verified) | Fri, 2008-05-09 22:27

super si mlada - lijepa

»

Političke Zvijezde