Komentari

Najčešća pitanja u vezi komentara na zvijezdama

Kako se pišu komentari?
Komentari se pišu ispod svake određene zvijezde na dnu te posebne stranice. Komentari se pišu malim slovima jer pisanje komenatara velikim slovima po Internetskom Bontonu podrazumijeva vikanje ili deranje na nekoga pa će se takvi komentari moderirati.

Što kad napišem komentar zašto mi ga se odmah ne objavi?
Komentar nakon što se napiše ide na moderiranje kod administratora ili moderatora koji nakon što pregledaju komentar objavljuju ga na stranicu.

Zašto moj komentar nije objavljen?
Komentar neće biti objavljen samo ako je nedozvoljenog sadržaja. Pod nedozvoljenim se sadržajem misli na teške uvrede i pokazivanje mržnje prema određenim osobama bilo zvjezdama ili posjetiteljima te će takvi komentari biti automatski brisani sa stranice zato molimo Vas: "Ne budite prosti i nepristojni i očuvajte ovaj svoj mali kutak." :)

Čemu služi područja "tvoje ime", "e-mail" i "tvoja stranica" iznad prostora za komentare?
Područje pod nazivom "Tvoje ime" služi za to da ostavite svoje cijenjeno ime ili svoj nick zajedno s komentarom te svi ostali mogu vidjeti Vaš komentar pod tim istim nickom.
Područje za upisivanje E-mail adrese služi za to da biste upisali svoju e-mail adresu.
Područje "tvoja stranica" služi za to ako želite svoju stranicu prikazati pod svojim nickom možete na taj način da upišete ime svoje stranice i svoj nick te ćete tako dobiti vaš link na ovoj stranici.

Radi čega mi nećete objaviti broj telefona i adresu koju sam poslao/la svojoj zvijezdi a ne sadrži nikakav uvredljiv niti nepristojan sadržaj?
Naime, radi pedofilskih napada i radi toga da bi netko se mogao predstaviti kao lažna osoba, zadržavamo pravo da ne objavljujemo Brojeve Mobitela ili Telefona te bilo kakve privatne adrese na koje bi možebitni kriminalac mogao doprijeti. Ovo je zabranjeno čisto radi toga da bi svi mogli mirno spavati i radi toga što nikada nemožemo biti sigurno tko je nalazi s druge strane mreže.


Političke Zvijezde