Dvina Meler

atum rođenja: 4. listopada 1976. godine
Mjesto rođenja: Zagreb

Biografija

Dvina Meler je poznata hrvatska manekenka, višestruka prvakinja u karate borbama i Miss Sporta Hrvatske i Europe 1998. godine. Također je poznata po sudjelovanju u reality showu Farma 2008. godine i po sudjelovanju u showu Hrvatski Survivor.

Ime Dvina je ruska rijeka. Karijeru manekenke i modela nije planirala ali nakon izbora za Miss Sporta Hrvatske i Europe jednostavno je tako ispalo da je krenula u manekenske vode. Inače je vrlo pustolovna te kao takva je posjetila brojne države svijeta Afrike, Južne Amerike, Europe i Azije.

Dvina je u iskrenom razgovorima sa surferima jednom prilikom otkrila neke porno seksualne sklonosti. Iz toga se razgovora moglo otkriti da poznata karatašica ne voli analni seks ali obožava grupnjake i hrvanje u blatu te da voli obdarene muškarce.

Inače sa svojim dugogodišnjim dečkom Darko Dovedanom planira vjenčanje i dijete ali smatra da je to neće spriječiti da i dalje putuje nego samo će usmjeriti putovanja na mirnija mjesta.

Inače je Dvina vrlo iskrena osoba koja teži k izazovima te je za nju reality show Farma još jedan izazov koji će pokušati prijeći.

Zapaženi karate rezultati

-1999. Otvoreno prvenstvo Amerike, New York – zlatna ekipna medalja
-2000. Kubota World Cup, Los Angeles – zlatna medalja pojedinačno
-2001. Otvoreno prvenstvo Australije – srebrna medalja pojedinačno
-2003. Otvoreno Panameričko prvenstvo, Nassau – zlatna medalja pojedinačno